Werken bij 50|50 Food

Snijden, bakken, koken en verpakken… Bij 50|50 Food maken we iedere dag honderden maaltijden en verzorgen we de catering voor bedrijven. Lijkt het jou leuk om in de keuken te werken? Dan is 50|50 Food echt iets voor jou! Hier leer je alles over het werken in de catering. Zo stomen we jou samen klaar voor een nieuwe uitdaging.

We hebben twee verschillende locaties. De eerste is de productiekeuken aan de Boelelaan. Hier bereiden we alle maaltijden voor opvanglocaties en verzorgen we ook de catering voor andere bedrijven. Hier kun je bijvoorbeeld helpen met het bereiden of het portioneren van maaltijden. Je leert verschillende snijtechnieken, hoe je omgaat met hygiëne in de keuken en hoe je meewerkend kok kunt worden.

De tweede locatie is de 50|50 lunchroom aan de Hilversumstraat. In deze bedrijfskantine ben je vooral bezig met de verkoop van broodjes, koffie, snacks en natuurlijk de maaltijden die we zelf maken.

Net als bij de andere werkbedrijven van 50|50 geven we zorg en ondersteuning aan kwetsbare mensen én proberen we het beste in elkaar naar boven te halen. Want wij geloven in kansen. Tweede kansen, derde kansen en alle kansen daarna. Tijdens je werkzaamheden word je begeleid door mensen die zelf gediplomeerd chef zijn. Ze delen graag hun kennis en ervaring met jou.

Vind je het werken in de keuken leuk? Dan kun je een opleiding volgen tot meewerkend kok of kelner. En wie weet groei jij wel door naar een echte baan.

Cursussen en opleidingen:

Cursus Sociale Hygiëne
Cursus HACCP
Opleiding Meewerkend Kok (niveau 1 of 2)
Opleiding Meewerkend Kelner (niveau 1 of 2)

Locaties

50|50 Food heeft twee verschillende locaties. De productiekeuken aan de Boelelaan 2 en de Lunchroom aan de Hilversumstraat 316. In de keuken bereiden we dagelijkse honderden maaltijden en in de Lunchroom ben je welkom voor een heerlijke lunch, koffie en lekkere snacks.