Wij doen wat we geloven

Voor bedrijven

Mooie mensen maken mooie producten! De puurheid die we in ieder mens zien laten we terugkomen in onze producten en diensten. En wanneer je 50|50 een beetje kent dan weet je dat we zoveel meer doen dan alleen het maken van heerlijke broodjes.

Dagelijks maken we duizenden verse maaltijden, we hebben een prachtige eventlocatie op de tuin bij 50|50 Green en verzorgen complete diners. Daarnaast helpen we bedrijven bij bijvoorbeeld het inpakken van kerstpakketten. Dus heb je binnenkort een vergadering, zoek je een ruimte voor een trainingsdag of wil je een compleet verzorgd diner voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Zo dragen we samen bij aan de Social Return on Investment, creëren we een win-win situatie en helpen we onze deelnemers groeien.

Samen maken we het verschil

Onze werkbedrijven

Onder 50|50 vallen verschillende werkbedrijven. Dit zijn leer/werk plekken waar je binnen een veilige omgeving een vak leert en waar je werkritme op kunt doen. We hebben werkbedrijven binnen de transport en logistiek, detailhandel, groenonderhoud en horeca.

Samen met jou kijken we wat je al weet, wat je al kan en wat je leuk vindt om te doen. Want wij geloven dat wanneer je plezier hebt in wat je doet, de rest vanzelf komt. Vervolgens zoeken we samen met jou uit wat er nodig is om vanuit een 50|50 werkplek door te stromen naar een plek die bij jou past. Dat kan betaald werk zijn, maar ook vrijwilligerswerk, een studie op school, of een mix hiervan.

Eten is een belangrijk onderdeel van het Leger des Heils. Elke dag bereiden we honderden maaltijden voor onze opvanglocaties in Amsterdam en omgeving. Lijkt het je leuk om de keuken te werken? Dan is 50|50 Food echt iets voor jou!

Onder 50|50 Logistics vallen de werkbedrijven Move en Reshare. Move zorgt voor het transport van alle kleding, maaltijden en producten en Reshare beheert het magazijn. Zit je graag op de weg of werk je graag in het magazijn? Kom dan naar 50|50 Logistics.

In de 50|50 Store leer je hoe het is om in een winkel te werken. Hier vind je alleen de beste tweedehands kleding. Je leer meer over kassasystemen, aankleden van paspoppen, stijlen en hoe je met klanten omgaat.

50|50 Green is er voor iedereen die graag met z’n voeten in de modder staat. Hieronder vallen onze biologische moestuin met pluktuin én de Horeca Kas. Bij 50|50 Green kweken we groenten en bloemen, onderhouden we tuinen en verzorgen we de catering.

Als je iets hebt moet je het delen

Voor bedrijven

Mooie mensen maken mooie producten! De puurheid die we in ieder mens zien laten we terugkomen in onze producten en diensten. Dus heb je binnenkort een vergadering, zoek je een ruimte voor een trainingsdag of wil je een compleet verzorgd diner voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Zo dragen we samen bij aan de Social Return on Investment.

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan